clanek-1

15.04.2023, 11:00
Sokolova 2, Brno

Lokomotiva Horní Heršpice

2:0

(1:0)

15. kolo, 1.liga žen 2022/23

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Jílková - Kovaliková, Raušová (31. Jordánková), Haklová, Příkaská, Chlápková, Setničková (45. Lišková), Malatová, Dianišková, Ruslerová (90. Janečková), Ježková

Sestava hosté:

Kubíková - Pražienková, Dozier, Potůčková, Prošková (89. Machačová) - Beránková, Kavalová - Hlouchová (89. Machálková), Dvorská, Nováková (55. Stadlerová) - Ajazi (45. Hrobská)

  • Branky: 3. Malatová, 87. Ježková
    Rozhodčí: Jílková - Koryčanská, Žáková

Hodnocení trenéra:

Jakub Kowolowski, trenér: "V prvním poločase jsme své šance měli a nevyužili je, přesto utkání je pro mě zklamáním. Některé věci nechci říkat, protože patří do kabiny, buď všem nebo jednotlivým hráčkám. Pokud se podívám na průběh utkání, hodně situací jsme řešili zbrkle, v přípravné fázi nám chybělo pokračování v kombinaci, nabídka ofenzivních hráček byla malá, nebylo takových možností. Narážet musím i na aktivitu krajních hráček, kde nám chyběl cílený pohyb za obranu, snaha o schování se záda, proběhy za linii. Na druhou stranu, Brno velmi dobře dostupovalo a stačilo jim se chovat správně v organizaci hry bez míče. Navazovalo nás velmi dobře, v tom byl zásadní rozdíl mezi naším týmem a jejich.. Bohužel zaslouženě body zůstávají v Brně."