clanek-1

Proti Chomutovu se nám herně nedařilo, ale i tak jsme zvítězili

22.10.2022, 11:15
UMT Juliska

FK Dukla Praha

3:1

(2 : 0)

10. kolo, U15 - starší žáci A 2022/2023

FC Chomutov

Sestava domácí:

Hladík (41. Tretyakov) – Novák, Kuntoš, Mellion (50. Syneček) – Sixta,Tvrdý, Slabý (41. Kindl), Čurda – Čvirk, Ford, Nový, Ford (41. Hovadík)

Sestava hosté:

Faltejsek -  Belák, Hek, Kasl, Rezek, Kočí, Podzimek, Štanglica, Kálna, Karásek, Gedeon

  • Branky: 8., 75. Nový, 27. Čvirk - 47. Kálna ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Naše utkání jsme nemohli odehrát na Ruzyni, jelikož bylo hřiště hodně promáčené a tak jsme společně s týmem Chomutova přejeli odehrát utkání na Julisku.

Hodnocení trenéra:

Trenér Pavel Papež po zápase řekl: „Na neočekávaný přejezd na Julisku jsme zareagovali dobře, kdy jsme brzy vstřelili první branku a mohli tak hrát více v klidu. Bohužel opak byl pravdou, hráči spíše hráli na sebe a každý chtěl vést míč co nejdéle a nenahrávat. Z této skutečnosti, tak pramenili příležitosti kluků z Chomutova. Naši kombinaci jsme vedli převážně středem hřiště, který byl přehuštěný, a tudíž naše snažení nebylo úspěšné. Klukům chvíli trvalo, než pochopili, že bude lepší kombinovat po stranách hřiště. Sice jsme vedli o dvě branky, ale naše kombinace byla nadále zbrklá a nepřesná. V zápase byly o světlé momenty, které jsme nedokázali proměnit v další branky, a navíc jsme po naší chybě jednu branku inkasovali. Zápas nám tedy dal další témata do tréninku, na kterých bude potřeba zapracovat.“