clanek-1

Po fantastickém obratu slavíme vítězství nad Mladou Boleslaví

01.05.2022, 10:15
Slavoj Suchdol

FK Dukla Praha

3:2

(0 : 2)

23. kolo, U19 - starší dorost A 2021/2022

FK Mladá Boleslav

Sestava domácí:

Spilka – Ulman, Škoch, Löffler, Fojt – Krenciv, Břeh, Nikl – Magdi (46. Hübl / 86. Ungerman), Sabo (46. Bohatý), Špatenka (90. Bartošek)

Sestava hosté:

  • Branky: 52. Krenciv, 58. Bohatý, 67. Hübl – 26. Hrubý, 44. Kaulfus, ŽK: , ČK: , Rozhodčí: .
Přes vyrovnaný první poločas jsme šli do šaten s dvoubrankovým mankem. Třemi brankami jsme však zápas otočili a vybojovali obrovsky cenné vítězství.

Hodnocení trenéra:

Trenéru Kulvajtovi se utkání hodnotilo velice příjemně: "Cílem Mladé Boleslavi pro jarní část soutěže je udržet svůj B dorost ve druhé lize a neovlivnil to ani zápas Celostátní ligy dorostu proti Spartě o den dříve. Boleslavští přijeli s tím nejlepším, co měli momentálně k dispozici. Přes vyrovnaný průběh prvního poločasu byli hosté produktivnější a z tohoto pohledu do přestávky zaslouženě vedli. My naopak naše hráče uklidňovali a směrem ke druhému poločasu je motivovali k obratu. Samozřejmě nás nakopla první branka a soupeř znervózněl. S druhou brankou se rozdílné nastavení obou týmů ještě prohloubilo a my toho dokázali využít i třetím gólem. Kluci ukázali obrovskou mentální sílu a myslím si, že to byl pro ně jeden z nejsilnějších momentů dosavadní sezóny, který může hrát zásadní roli i ve zbytku soutěže, stejně jako v jejich dalším sportovním životě."