clanek-1

Gólová přestřelka se špatným koncem

07.10.2023, 16:00
Stadion v Kollárově ulici, Vlašim

FC Sellier & Bellot Vlašim

3:2

(2:0)

12. kolo, FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA 2023/24

FK Dukla Praha

Sestava domácí:

Vágner – Biegon (65. Toula), Breda, Heppner, Kulhánek, Labík, Lacík (65. Šubert), Musil (84. Badu Dankwah), Nogha, Singhateh (90+4. Šmiga), Sanneh (65. Pernica).

Sestava hosté:

Šťovíček – Barac, M. Červenka (46. Zeronik), Hrubeš (82. Škoda), J. Jeřábek, Kozel, Matějka, Moulis (88. Buchvaldek), Peterka, Šebrle (77. Douděra), Ullman (77. Vondrášek).

  • Branky: 11. Singhateh (pen.), 30. Heppner, 63. Lacík – 56. Matějka (pen.), 67. Kozel, ŽK: 22. Sanneh – 44. M. Červenka, 73. J. Jeřábek, 83. Matějka, Rozhodčí: Starý D., Střely na bránu: 6:3, Střely mimo: 2:6, Rohy: 5:6.
Svěřenci Petra Rady zavítali v rámci dvanáctého kola FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY do Vlašimi. Domácí modrobílí si brzy vypracovali vedení a v poločase vedli o dvě branky. Po změně stran nejprve snížil Lukáš Matějka, po třetí brance domácích přidal další kontaktní gól Kozel. To však bylo ze strany Pražanů vše, Dukla tak odjíždí z Vlašimi bez bodů.

Hodnocení trenéra:

Jiří Vágner (FK Dukla Praha): Zápas rozhodl první poločas, kdy jsme špatným výkonem Vlašimi umožnili vedení 2:0. Hráli jsme pohodlně a měli špatný pohyb. Chyběla nám aktivita směrem dopředu, a tak jsme Vlašim nedonutili k žádné chybě. Do druhého poločasu jsme naopak vstoupili lépe. Z penalty se nám podařilo rychle snížit stav utkání. Vzápětí jsme ale inkasovali z akce po naší standartní situaci. V dnešním utkání k této situaci došlo hned dvakrát, a to se nemůže opakovat. Vlašim nám dnes oplatila divokou porážku z minulé sezóny, kdy jsme na Stadionu v Kollárově ulici vyhráli 4:3. Dnešní zápas byl opět plný gólů, ale s porážkou na naší straně. Ztráta bodů před reprezentační porážkou nás velmi mrzí, protože jsme si mohli vytvořit lepší výchozí pozici do posledních zápasů podzimní části. V následujících čtrnácti dnech se musíme dobře připravit na další utkání, abychom byli znovu bodově úspěšní. Z dnešního utkání se musíme poučit i z toho, že pokud nebudeme dostatečně zodpovědní, tak se nám to může vymstít.