clanek-1
  • Články dorost

  • 18.03.2013

Mladší dorost: Vstup do sezóny se nám povedl

O víkendu zajížděla mužstva mladšího dorostu do Kolína, kde po velmi pěkných výkonech porazila nejprve U17 soupeře v poměru 3:1 a U16 4:1.

Česká liga dorostu


FK Kolín - FK Dukla Praha U17  1:3 (1:1)

Branky: 17. Kolín, 26. Beneš (as. Sedláček), 48. Beneš (PK), 80. Najman (as. Farkaš).
Sestava: Němčanský - Melichar, Komárek (K), Cvrček, Rublič - Bezpalec, Farkaš, Petrák - Beneš, Nadri (52. Kolařík), Sedláček (74. Najman). Trenér: Langr.

Hodnocení trenérů Langra a Szekeréše: "Za hezkého, i když z rána mírně mrazivého, počasí jsme k prvnímu jarnímu mistrovskému utkání zajížděli za soupeřem do Kolína. Na UMT menších rozměrů bylo k vidění značné množství osobních soubojů, ale i několik hezkých kombinací v podání obou týmů. Více snahy i herní kvality vycházelo z kopaček našich hráčů, což nám pomohlo dovést bojovné utkání do vítězného konce. Individuálními výkony upoutali Komárek, Beneš, gólman Němčanský a ve druhém poločase i Farkaš s Kolaříkem. Za pozitivní přístup a aktivitu zaslouží hráči pochvalu."

FK Kolín - FK Dukla Praha U16  1:4 (0:2)

Branky: 10. Tylšar (as. Hájek), 20. Pártl (as. Hájek), 74. Telvák (as. Matějka), 79. Telvák (as. Brabenec). 
Sestava: Štorc - Dostál, Pártl (40. Rybalko), Pešička, Čermák (70. Matějka) - Šíma (60. Mammedov), Kozel, Sell (70. Telvák) - Tylšar, Brabenec, Hájek. Trenér: Mejdr.
 
Hodnocení trenéra Pavla Mejdra: "Přáli jsme si, aby se nám povedl vstup do jarní části sezony, a to se podařilo. Co se týká průběhu utkání, můžeme být spokojeni s prvním poločasem. Ve druhém se nám už nedařila kombinace a dovolili jsme soupeři snížit na 1:2. V závěru utkání,  střídající hráči upravili konečný výsledek na 1:4."