clanek-1
  • Klub

  • 05.03.2013

Do jarní části sezóny s kompletní tribunou a novou cenou vstupenek!

Tribuna stadionu Na Julisce se dočkala dalšího přísunu sedaček, které budou sloužit jak fotbalu, tak atletice. Beton, nápis „UKL“ a nekompletní sektor hostí, to bude po vstupu do jarní části sezóny minulost! Další novinkou je i zavedení studentské slevy na vstupné!

V zimní přestávce se nahromadily v areálu Juliska žluté a vínové sedačky, začala tak druhá a hodně očekávaná etapa osazování tribuny. „Klubu se podařilo získat finanční prostředky na druhou etapu výstavby tribuny, která započala v zimní přestávce a do jarní sezóny vstoupí Dukla s osazenou celou hlavní tribunou stadionu, samozřejmě i se sektorem hostí,“ uvedl generální ředitel Michal Šrámek. II. etapa tak navýší počet míst k sezení na konečných 8150 míst oproti původním 4590.

Dle požadavků Fotbalové asociace byla zahájena na podzim 2011 I. etapa osazení tribuny sedačkami. Tato etapa zahrnovala osazení tří sektorů a část sektoru hostí o celkové kapacitě 4590. Ve spolupráci s ASC Dukla, která zajistila sanaci betonové části tribuny, tak má Juliska v současné době osazenou celou hlavní tribunu moderními plastovými sedačkami, původní dřevěné lavice tak zmizely ze stadionu úplně. Osazení dalších míst k státní zatím klub v plánu nemá. 

Další novinkou je studentská sleva. Vedle obyvatel Prahy 6 a ZTP/TP můžou nově i studenti chodit na domácí utkání FK Dukly Praha s více než 40% slevou!  

Tak neváhejte a přijďte se podívat na první domácí utkání v jarní části Gambrinus ligy! 


Prohlédnout fotogalerii