clanek-1
  • Juniorka

  • 03.03.2013

Junioři se v pondělí utkají s Brnem

Už zítra čeká třetí jarní kolo svěřence Jaroslava Peřiny, tentokrát poměří síly s vévodícím klubem soutěže, Zbrojovkou Brno. V pondělí 4. března od 14,00 hod na UMT Sladovnická.

První domácí utkání připomínalo přestřelku, kdy padlo celkem osm branek. Dukla se tak v 19. kole rozešla s Jihlavou smírně 4:4. První poločas patřil domácím, kdy vstřelenými góly Farkaše (2 krát), Kotlíka a Jeřábka vedli 4:0. Jihlava však během druhého poločasu zvládla srovnat a odvézt si tak bod do tabulky pravdy.

Brno odehrálo 19. kolo na hřišti Příbrami, kterou porazili 3:0. Prodloužili tak sérii výher, bez obdržené branky, na sedm v kuse. Utkání přineslo i ocenění hráče kola pro Jindřicha Stehlíka, který Příbrami vstřelil jednu branku. S Duklou v posledním vzájemném utkání také bodovalo, když ji na vlastním hřišti porazilo 2:0.

"Během týdne vše probíhalo, tak jak mělo. U videa jsme si rozebrali druhý poločas s Jihlavou, abychom se vyvarovali stejných chyb pro další utkání. Samozřejmě hrajeme s prvním týmem, tudíž to bude určitě těžký zápas, vlastně Brno vyhrálo i u nás 2:0. My jsme se přímo jejich týmem speciálně nijak nezabývali, spíš jsme se věnovali problémům, které jsme měli v minulém utkání," uvedl trenér Jaroslav Peřina.