clanek-1
  • A-tým

  • 09.01.2013

Zbyněk Pospěch odpověděl na dotazy fanoušků

Přinášíme odpovědi hráče A týmu Zbyňka Pospěcha na otázky, které jste mu položili vy, naši fanoušci.Text neprošel redakční úpravou.

Dobrý den, jakému týmu fandíte ve formuli 1?
Pavel
Dobrý den, vždycky jsem fandil Damonovi Hillovi, ale od té doby, co přestal jezdit, přestal jsem to sledovat, takže nikomu nefandím. Samozřejmě se rád na závod podívám, když mám čas, ale favorita nemám žádného...

Slyšel jsem že jste milovník piva. Kolik je váš rekord škopků na posezení ?
Pepe
Nevím jestli milovník,ale rád ho mám a kolik? :-) Raději nějakou lehčí otázku :-)

Ahoj Zbyňku, jsem rád, že se ti v Dukle daří, čekal jsi, že se ti bude u nás v Dukle takhle dařit a na kolik gólů si ještě v téhle sezóně věříš?
ROMAN VOLF  
Ahoj,děkuji...Tak začátek nebyl ideální ,ale postupem času se to zlepšilo...Čekal ,nečekal...to se nedá říct, věřil jsem ,že by mi to tady mohlo sedět,proto jsem na Duklu i šel. Těch gólů samozřejmě může být vždy víc,ale doufám,že ještě 5 bych mohl dát...

Zdravím. Chtěl bych se zeptat zda máš v úmyslu svou fotbalovou kariéru ukončit tady na Dukle nebo zda máš v úmyslu ještě třeba zkusit zahraničí. Díky za odpověď a ať se daří.
Janíček
Chtěl bych to ještě jednou zkusit v zahraničí,tak uvidíme jestli se to povede...

Který ligový klub má podle Vás nejlepší ”plac”, alias hřiště? A jak je na tom, ve srovnání, Juliska s novým vyhřívaným trávníkem?
Hopkirk
To je hrozně těžké, hřiště se mění každým rokem. Co si tak pamatuji, tak nejlepší bylo asi v Mladé Boleslavi,tam je kvalitní trávník. Abych pravdu řekl, tak u nás to ještě není takové, jak by si každý přál :-) Ale oproti jiným jsme na tom dobře.

Zdravím. Chtěl bych znát váš názor na další vývoj Dukly z vašich dosavadních zkušeností v ní a s porovnáním s předešlými štacemi. Jinak jste se dobře rozstřílel, tak v tom pokračujte i na jaře! Přeji hezké Vánoce.
honza
Chtěl bych určitě hrát o ty nejvyšší příčky a věřím ,že v kabině nejsem sám. Na druhou stranu s porovnáním s ostatními klub, kde jsem měl možnost působit, ať už Sparta nebo Slavia a samozřejmě Liberec, tak tyhle kluby jsou o něco vyspělejší a zkušenější a mají větší ambice. A díky za přání a snad budu pokračovat i s těmi brankami 

Ahoj Zbyňku, gratuluji ti k tvým výkonům v Dukle, jen tak dál. Jak vidíš letošní ročník a na jaké umístění si s Duklou věříš a kolik chceš dát letos gólů a kdo vyhraje titul?
ROMAN VOLF  
Děkuji,tak jak jsem psal v předešlé odpovědi,chtěl bych hrát o ty nejvyšší příčky,ale liga je dost vyrovnaná. Sice jsme šestí,ale může se stát ,že pár kol se nám nevyvede a budeme mluvit úplně jinak. Snad tohle umístění udržíme,ne -li vylepšíme...A titul vyhraje jeden z první šestice týmů v tabulce :-D

Ahoj, nejdříve ti chci popřát, ať se ti u nás daří, tak jako ke konci soutěže! Moje otázka ale směřuje k tomu, co tomu předcházelo. Zajímalo by mě, jak je možné, že jsi po sezóně tak strašně odešel s fyzičkou a trvalo to tak dlouho, než si se dostal zpět do formy. Vždyť u běžně trénovaných hráčů,to nemůže trvat přes měsíc? Čím to bylo?
Čany
Děkuji,neřekl bych ,že to bylo fyzičkou...Ale je pravda,že jsem trošku přibral a trvalo měsíc než jsem to shodil a pak to šlo jedno s druhým,takže  to byl asi ten důvod. A ty góly přišly s tím ,že jsem začal hrávat a když se útočník dostane v každém zápase do šance ,tak nějaký ten gól by dát měl.

Zbyňku, na které pražské derby se nyní v dresu Dukly těšíš více a proč? Takže Slavia (abys jim to dokázal) a nebo Sparta (abys jim to ukázal)?
kouk
Těším se na každý zápas v soutěži, ale bezpochyby na Slavii....Hrajeme v Edenu a tam jsem to měl strašně rád,takže se těším, až si tam zase budu moct zahrát...snad na mě nebudou fanoušci Slavie pískat :-)