clanek-1
  • Klub

  • 28.04.2023

Partnerství FK Dukla Praha a Ford AMB

Již v minulém domácím utkání proti rezervě olomoucké Sigmy jste si mohli všimnout vozu Ford Kuga, který byl vystaven na tartanové dráze za jednou z branek. Zpečetili jsme tak nové partnerství se společností Ford AMB, jež nám přinese přímou finanční podporu, možnost využívat vozy značky Ford pro práci v rámci klubu a v neposlední řadě právě možnost jejich expozice v areálu stadionu Juliska. Na utkání proti MFK Chrudim přibyde druhý vůz, máte se na co těšit!

Za podporu od Ford AMB jsme nesmírně vděčni. O to více, pokud vezmeme v potaz současnou těžkou dobu, která dlouhodobě nesvědčí nejen sportu, ale prakticky celé společnosti.Lidé a firmy si musejí vzájemně pomáhat, což velmi dobře vystihuje jednatel Ford AMB Praha pan Michal Suk: „Snažím se v AMB Praha budovat tým jako jednu velkou rodinu. To se následně odráží i v našem přístupu k zákazníkům. Každý z našich klientů zná svého prodejce či servisního poradce, na kterého se může kdykoli obrátit a spolehnout. Podobně to vidím i ve fotbalové Dukle Praha, kde panuje rodinná atmosféra napříč celým klubem i fanouškovskou základnou. Při výběru pražského fotbalového týmu to byla jasná volba.“

Ochota a nadšení, se kterými společnost do klubu vstoupila, jsou příkladné a my se je budeme snažit se vším všudy opětovat. Nejkrásnějším dárkem pro obě strany by byl postup zpět mezi českou fotbalovou elitu, ale nepředbíhejme (a makejme)!