clanek-1
  • U19

  • 23.01.2023

První dorost má za sebou další dvě přípravy

První dorost DUKLY sehrál v minulém týdnu další dvě přípravná utkání.

FK DUKLA Praha U19 - CU Bohemians 1905   0 : 2 (0 : 1)

Sestava Dukly:

Vácha - Kolský (65. Prior), Kolman (46. Kocman), Ungerman, Prior (46. Škoch) - Šelicha (46. Bárta), Kulhavý (65. Šelicha), Laredo (46. Shoya) - Hübl (46. Grunnet-Jensen), Mikeš (46. Jelínek), Magdi (46. Uher)

Hodnocení trenéra Tomáše Kulvajta:

Na hráčích bylo vidět, že jsou do utkání z plného tréninku. Klokani vypadali pohybově lépe a dokázali na rozdíl od nás proměnit i své šance. Herně nám vyšel první poločas lépe. I přes obdrženou branku jsme se snažili kombinovat a hlavně v závěru poločasu jsme si vypracovali několik zajímavých možností, bohužel bez brankového efektu. Ve druhém poločase nám vázla kombinace a bylo vidět, že někteří hráči jsou na hřišti po velmi dlouhé době poprvé. Z tohoto pohledu výsledek zápasu nepřeceňuji.

FK DUKLA Praha U19 - FA Jablonec   3 : 0 (1 : 0)

Branky: 25. Mikeš (Kulhavý), 76. Magdi (Uher), 88. Valentík (Magdi)

Sestava Dukly:

Gothard (46. Váňa) - Škoch (65. Prior), Ungerman (46. Čížek), Bárta (65. Ungerman), Prior (46. Valentík) - Shoya (46. Uher), Kulhavý (46. Šelicha), Bohatý (65. Shoya) - Grunnet-Jensen (46. Hübl), Jelínek (65. Mikeš), Mikeš (46. Magdi)

Hodnocení trenéra Tomáše Kulvajta:

Do zápasu jsme neměli vůbec dobrý vstup a hosté se dostali do dvou velmi dobrých šancí, které jsme naštěstí přežili. V dalším průběhu jsme však převzali iniciativu a dokázali se prosadit i střelecky. Druhý poločas se nesl v podobném duchu, z herní převahy jsme dokázali v poslední patnáctiminutovce dvakrát skórovat. Celkově dnes hráči vypadali pohybově mnohem lépe a zápas odehráli s chutí. Dařilo se nám i v přechodové fázi do útoku, kde jsme v předchozích zápasech po zisku často využívali stranové, nebo zpětné přihrávky. Dnes jsme naopak díky přímočarosti po zisku vstřelili první dvě branky, což mě těší.