clanek-1
  • Klub

  • 08.12.2012

Příběhy z tribuny

V útrobách stadionu Juliska, v přítmí a komorní atmosféře, proběhly již druhé Příběhy z tribuny věnované mládeži Dukly Praha. Odpoledními „Příběhy“ doprovázela autorka projektu paní Zuzana Maléřová.

V roli hostů se tentokrát ocitli sportovní ředitel našeho klubu a bývalý hráč Dukly Günter Bittengel a herec Stanislav Zindulka

Dnešní diskuze byla věnovaná tématu „Vztah k rodičům.“ O radostech, ale i strastech těchto vztahů se hovořilo a diskutovalo v přátelské a upřímné atmosféře. Nejprve se slova ujal pan Stanislav Zindulka, který mluvil o svém dospívání – nejen o jeho rodičích, ale i třeba zážitcích ze studií. Zkrátka o všem, co mu jeho dětství přineslo. V podobném duchu pokračoval i sportovní ředitel Günter Bittengel. 

Příběhy z tribuny ukončil pan Stanislav Zindulka, který přečetl jeden příběh Zuzany Maléřové Tiché noci Michala Kolomazníka, věnovanou bývalému utočníkovi Dukly, který je dnes šéfem fotbalových přípravek. Celý klub se těší na další pokračování tohoto upřímného vykládání o životních situacích.