clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 06.08.2010

Jihlava musí na Julisce hájit roli největšího favorita

P R A H A - Těšte se na pátek! Na Julisku přijede soupeř, který má jediný a jednoznačný cíl: postup do první ligy! S ničím jiným se Jihlava nespokojí. A Dukla se na toto utkání velmi těší.

Fotbalisté z Vysočiny ukázali už na jaře svou sílu a nyní jsou jednoznačně největším favoritem druhé ligy. V tomto ročníku má vyvrcholit jejich dvouletá práce, která směrovala klub k postupu.

„Klub udělal všechno pro to, aby mužstvo konečně dosáhlo na postup do první ligy,“ vyhlásil Zdeněk Tulis, ředitel Vysočiny. „Co se finančního zajištění i prostředí týká, patří FC Vysočina k nejlepším ve druhé lize, dokonce se může srovnávat i s některými prvoligovými celky. Je jasné, že na hráče bude mnohem větší tlak než doposud,“ dodal jihlavský šéf.

To se potvrdilo už v prvním utkání s Varnsdorfem, kdy se Jihlava nečekaně trápila s nováčkem soutěže a výhru vydřela až v závěru utkání.

Teď Jihlavským nezbývá, než potvrdit roli jasného favorita na Julisce. Pokud Vysočina ztratí v Praze body, bude to pro ni první komplikace v cestě za postupem. A to hned na začátku sezony!

Nenechte si tenhle druholigový šlágr ujít. Utkání FK Dukla Praha – FC Vysočina Jihlava začíná v pátek v 17.00 hodin.