clanek-1
  • A-tým

  • 23.08.2022

První kolo poháru proti Hostouni

Dukla Praha odehraje pohárový zápas proti Sokolu Hostouň. Třetiligový klub dokázal v předkole porazit Slaný a zajistil si tak účast v dalším fázi MOL cupu.

Prvním soupeřem Dukly v novém ročníku poháru je třetiligový klub Sokol Hostouň. Hostouňští v minulém kole dokázali přejít přes Slaný. O postup se postaral trefou ve 25. minutě Jiří Januška, který Hostouni zařídil těsnou výhru 1:0.

Na ligové úrovni se ale Hostouni moc nedaří. V ČFL ve skupině A odehrál Sokol zatím 3 utkání. Nejprve remizoval s Povltavskou fotbalovou akademií 0:0, poté na svém hřišti prohrál s rezervou Českých Budějovic 1:2 a v sobotu nestačil na Zbuzany, kterým na venkovním hřišti podlehl vysoko 1:5.

Ani Dukle ale sezóna zatím nevychází podle představ. Po mohutném posílení jsme v druhé nejvyšší lize stále bez bodu a bez vstřelené branky. Velkou tečkou za nepříznivou sérií trvající tři zápasy chtěli hráči Dukly udělat v sobotním zápase s Varnsdorfem. Utkání ale bylo odloženo, protože hrací plocha nebyla pro odehrání zápasu způsobilá.

Výkop utkání v Hostouni je ve středu naplánovaný na 17:30. Zápas budou rozsuzovat sudí Kubeš, Smitka a Langmajer.