clanek-1
  • Články mládež

  • 20.08.2022

Přípravky absolvovaly soustředění v Chotýšanech

Chotýšanskou rokli na dva týdny obsadili kluci a holky z přípravek. V prvním týdnu na soustředění odejeli kluci starší přípravky, v druhém pak mladší spolu s děvčaty.

Šest dnů plných tréninků a zábavy! To zažili kluci a holky v rámci letního soustředění v Chotýšanech. Druhý srpnový týden na soustředění do Chotýšan vyrazili kluci ze starší přípravky. Ti mimo skvělých tréninků absolvovali řadu mimo fotbalových aktivit. Na soustředění nesměla chybět kluky oblíbená aktivita - koupaní v bahně. V rámci večerních společných aktivit, trenéři klukům připravili "Chotýšany Race" Nejstarší kluci si sebou na soustředění dovezli dokonce i kola, jedno odpoledne tedy patřilo triatlonu. V úterý za námi do Chotýšan přijeli na návštěvu kluci z Benešova a Českých Budějovic, místo odpoledního tréninku jsme si s nimi zahráli turnaj.

Minulou neděli do Chotýšan najeli naši nejmladší spolu s děvčaty. Pro většinu hráčů se jednalo o první spaní mimo domov bez rodičů a je třeba říci, že si s tím poradili skvěle. Tréninky, bazén, ale také mnoho nefotbalových aktivit, tak vypadaly naše dny. V průběhu týdne kluci z osmičky odehráli přátelské utkání proti sousednímu Benešovu a Vlašimi.  Kluci ze soustředění odjížděli spokojení plní nových zážitků.