clanek-1
  • A-tým

  • 12.08.2022

Opět na druhý konec republiky. Dukla se střetne s Třincem

Ve třetím kole se Dukla utká s Třincem. Ani jeden z týmů v nové sezóně ještě nevyhrál. Připíšeme si první body?

Třinec odehrál v přípravě 8 zápasů, z toho hned 4 prohrál. 3krát se v přípravě radoval z výhry a jednou remizoval. Do nového ligového ročníku vstoupil prohrou v domácím prostředí 0:3 s Karvinou. V druhém kole už si ale připsal první bod v sezóně za remízu 1:1 s Prostějovem. První a také zatím jediný gól Třince vstřelil Marek Foltýn, který svému klubu zařídil zároveň i první bod.

Dukla měla výsledky přípravy velmi dobré, ze 7 zápasů jsme prohráli jen dvakrát. Očekávání od nové sezóny se tak ještě zvýšila. Krutou realitou je však fakt, že po dvou kolech jsme stále bez bodu, a navíc i bez vstřelené branky. V prvním kole jsme gól od Líšně inkasovali v posledních minutách zápasu a prohráli jsme 0:1. Ani v druhém kole jsme nedokázali vyhrát. V daleké Opavě jsme prohráli jednoznačně 0:3, přitom o dva góly jsme prohrávali už v 12. minutě.

„Od Třince se dá očekávat podobný výkon jako předvedl soupeř v Opavě. Soupeř bude hodně běhat, budou vysoko napadat. My musíme hrát bojovnějším a odvážnějším stylem než v zápase s Opavou. Celkově k tomu přistoupit s větší intenzitou. Nesmíme se jen přizpůsobit soupeři v nakopávaných balónech. Musíme hrát úplně jinak než v Opavě,“ přemýšlí Ondřej Ullman.