clanek-1
  • U19

  • 25.07.2022

Na soustředění v Blšanech jsme svým soupeřům dvakrát podlehli

V úterý jsme nastoupili proti diviznímu Štětí, v sobotu před odjezdem pak proti Jihlavě, která je stejně jako my nováčkem nejvyšší dorostenecké soutěže.

FK DUKLA Praha U19 - SK Štětí   4 : 7 (1 : 2)

Branky DUKLY: 33. Bohatý, 53. Šelicha – PK, 65. Grunnet-Jensen, 85. Sabo

Sestava DUKLY: Havlíček – Krejčí, Kocman, Ungerman, Müller, Bartošek – Bačinský, Kulhavý, Šelicha – Atsuta, Bohatý (střídání: 46. Hendrych, Kulhavý, Šimon, Čížek, Vais, Grunnet-Jensen, Sabo)

FK DUKLA Praha U19 - FK Vysočina Jihlava U19   1 : 4 (1 : 2)

Branka DUKLY: 25. Bohatý

Sestava DUKLY: Rychlík – Zapletal, Ungerman, Müller, Bartošek – Šelicha, Bačinský, Shoya – Vais, Bohatý, Uher (střídání: 46. Kocman, Krejčí, Kulhavý, Čížek, 60. Magdi, Sabo, Grunnet-Jensen)

Hodnocení trenéra Tomáše Kulvajta: 

Na soustředění jsme sehráli dvě utkání. První proti divizním mužům Štětí. V tomto utkání jsme i přes naše čtyři branky dostali lekci z produktivity. Sobotní utkání mělo jiný charakter. Měli jsme velmi dobrý vstup do utkání a mohli jít do vedení, samostatný nájezd však Bohatý neproměnil. Jihlavští naopak produktivní byli a skvěle dohrály rychlý protiútok po našem rohovém kopu. Petr Bohatý dokázal v 25. minutě vyrovnat po krásné akci, hosté však šli do vedení po tečované střele z vápna. Druhý poločas měli hosté navrch a dokázali zvýšit dvěma brankami, my již nenašli po náročném programu síly na zvrat. Oba zápasy pro nás byly velmi přínosné. Vyzkoušeli jsme si hru ve dvou rozestaveních, otestovali hráče na různých postech a zároveň nám zápasy odkryly rezervy, na kterých budeme muset výrazně zapracovat.