clanek-1
  • Klub

  • 18.07.2022

SportFotbal novým partnerem Dukly

Dukla získala nového partnera v oblasti sportovního vybavení. SportFotbal bude spolupracovat se všemi kategoriemi, od mužského i ženského A-týmu až po kategorie nejmladších fotbalistek a fotbalistů.

SportFotbal je autorizovaným prodejcem značky Adidas a dalších velkých fotbalových značek. Společnost se specializuje na kompletní fotbalový sortiment pro amatérské sportovce i fotbalové profesionály, provozuje kamennou prodejnu a e-shop www.sportfotbal.cz. Zajišťují vybavení pro kluby od 1. ligy až po nejnižší soutěže.

„Velmi mě těší, že se SportFotbal stal novým servisním partnerem FK Dukla Praha a budeme nyní pro všechna mužstva od A týmu až po mládež zajišťovat kompletní vybavení na zápasy i tréninky. Dukla je tradiční klub s bohatou a velmi úspěšnou minulostí a já věřím, že na tyto úspěchy společně navážeme," říká David Hrubý, majitel SportFotbal s.r.o.

„Na konci uplynulé sezóny nám skončila smlouva s 11teamsports, kterému bych touto cestou chtěl ještě poděkovat za dlouholetou spolupráci. Když jsme na konci minulého roku začali řešit otázku sportovního vybavení, nečekal jsem, že jednání budou tak složitá a zaberou tolik času. Již nějaký čas se totiž uvažovalo o změně, protože trh se v této oblasti velmi změnil a vedení bylo nuceno podstoupit jednání s minimálně 15 různými dodavateli a výrobci v tuzemsku i v zahraničí. Rozhovory s vedením firmy SportFotbal byly od začátku na velmi profesionální úrovni a já jsem rád, že vedly k udržení značky Adidas na Julisce. Vždyť Dukla Praha je klubem, který značku Adidas představil na české půdě jako první a je skvělé, že tradici bude držet i do dalších období,“ dodává výkonný ředitel Dukly David Šrámek.