clanek-1
  • U19

  • 18.07.2022

V prvním přípravném utkání jsme porazili kombinovaný tým Viktorky Žižkov

Na hřišti v Běchovicích, kde jsme absolvovali první týden přípravy, jsme v sobotu dopoledne přehráli tým Viktorky Žižkov. V prvním poločasu nastoupil soupeř s týmem loňských dorostenců, kteří se umístili na druhém místě ČLD, do druhého poločasu nastoupila kompletně nová jedenáctka U19.

FK DUKLA Praha U19 - FK Viktoria Žižkov B   3 : 2 (2 : 1)

Branky: 12. Kulhavý (Sabo, Vais), 14. Shoya (Vais, Hendrich), 72. Grunnet-Jensen (Šelicha) – 23. a 86. Žiga

Sestava DUKLY: Rychlík (46. Havlíček) – Hendrych (46. Krejčí), Kocman (63. Hendrych), Müller (63. Šimon), Šimon (46. Bartošek) – Bačinský, Čížek (63. Shoya), Kulhavý (46. Šelicha) – Vais (46. Grunnet-Jensen), Sabo (46. Bohatý), Shoya (46. Magdi)

Hodnocení trenéra Tomáše Kulvajta:

"Zápas jsme odehráli s chutí a hlavně do útočné fáze jsme ukázali zajímavá řešení. Všechny naše góly padly po pěkných akcích, další dvě branky nám nebyly uznány pro těsné ofsajdy. V pozitivním světle se ukázali i noví hráči, kteří přišli na zkoušku. V obranné fázi jsme však příliš jistí nebyli a krom dvou branek měli hosté ještě několik dalších možností ke skórování. Sladění obranné fáze bude našim hlavním tréninkovým tématem na soustředění v Blšanech, kde budeme od pondělí 18.7. a sehrajeme zde další přípravná utkání."