clanek-1
  • A-tým

  • 05.07.2022

Třetí přípravný zápas je tu. Dukla se střetne se Slovanem

Čekání na začátek nového ročníku FNL zkrátí další, v pořadí už třetí, přípravný zápas. Dalším soupeřem Dukly bude Slovan Liberec.

Dukla i Liberec jsou týmy, které se navzájem velmi dobře znají. Oba týmy si spolu zahrály jak v letní, tak v zimní přípravě. Poslední střetnutí těchto týmů proběhlo na konci června roku 2021, kdy se pražský tým radoval z hladké výhry 3:1. Z posledních pěti vzájemných zápasů má lepší bilanci Dukla, která 3krát vyhrála a 2krát se před soupeřem ze severních Čech musela sklonit.

Slovan je zatím v přípravě stoprocentní. Nejprve zvítězil nad Vlašimí 3:1, a poté si smlsnul na celku z Ústí nad Labem, které deklasoval 8:1. Dukla zatím v přípravě nevyhrála ani jednou. Nejprve prohrála se Spartou, když neudržela vedení, a nakonec podlehla Spartě 1:2. Podobný průběh mělo i utkání s Českými Budějovicemi. Dukla se trefou Lukáše Buchvaldka sice dostala do vedení. Domácí Dynamo ale v 18. minutě vyrovnalo, v 83. minutě zápas otočilo, a v 89. minutě pečetilo prohru Dukly 1:3.

Zápas s Libercem se odehraje od 11 hodin v Mnichově Hradišti. Utkání ale bude možné sledovat i na streamu přes platformu YouTube: https://youtu.be/dElmZ4G7zXY