clanek-1
  • A-tým

  • 07.06.2022

Ze Slavie přichází do Dukly záložník Martin Douděra

První novou tváří v našem A-týmu před novou sezonou je dvacetiletý záložník Martin Douděra. Smlouvu podepsal do června roku 2024.

„Martin je perspektivní a produktivní fotbalista, jehož rozvoj teď trochu zastavily zdravotní potíže, ale věříme, že se v Dukle zase nastartuje a naváže na loňský gólový podzim. Určitě ho nechceme přirovnávat k bratrovi Davidovi, protože jsou oba svébytné osobnosti. Nicméně doufáme, že i Martin u nás předvede výkony, které ho posunou v kariéře dál podobně jako jeho bratra,“ uvedl Jan Staněk, sportovní ředitel Dukly.

Douděra je spjatý s pražskou Slavií, kde strávil velkou část své mládežnické kariéry. Po vydařeném podzimu uplynulé sezony, kdy vstřelil za slávistické „béčko“ 11 gólů za 15 zápasů, odešel na hostování do Vlašimi. Tam ho bohužel zastavilo zranění.

V Dukle zanechal stopu už jeho bratr David Douděra, který byl na Julisce od svých patnácti let. Před pár týdny shodou okolností odešel z Mladé Boleslavi do Slavie.

„Na spolupráci s Duklou se těším. Je to pro mě nová výzva, kterou věřím, že zvládnu stejně jako brácha,“ řekl Martin Douděra.

Martinovi přejeme, ať se mu v Dukle daří!