clanek-1
  • Články mládež

  • 03.06.2022

Staň se Dukláčkem a Duklačkou 2022 je za námi

V úterý odpoledne 31. května 2022 proběhla oblíbená akce - fotbalové odpoledne jež nese název Staň se Dukláčkem a Duklačkou. Sešli jsme se po 3 letech, naposledy se akce konala v roce 2019.

V půl čtvrté přivítal příchozí u sochy Josefa Masopusta již tradičně manažer mládeže Günter Bittengel v doprovodu koordinátorky akcí mládeže Maruška Havlasové. V rámci fotbalového odpoledne si děti zasportovali a poznali trenéry, trenérky a hráče a hráčky našeho klubu. Ukázkového tréninku se tentokrát zhostila kategorie mladší přípravky U8 (ročník 2014). Na nové zájemce čekalo 6 stanovišť, na kterých si mohly děti zadovádět. Kromě klasického fotbálku byla připravena opičí dráha, střelba, lano, ale i pohybové hry s pěnovými tyčemi a gymbally či prověření stability na tubusu. Celou dobu na děti dohlížel a řádil s nimi náš medvěd Julisák. Kdo si troufl mohl si s ním plácnout, ale třeba i zasoutěžit, otrlejší děti jej zvládly svalit na trávník. Děti sbíraly do "sešítku" fotbalové míčky, po absolvování všech stanovišť dostaly duklácké odměny a nafukovací balónky a mohly si vybrat i drobnosti ze sortimentu klubového partnera ČSOB. V závěru si bylo možné pořídit "kouzelnou" fotografii (která se objevuje s postupem času) z Instaxu třeba právě s medvědem. Na Julisku dorazilo přes šedesát dětí. 

Děkujeme všem, kteří byli součástí našeho odpoledne. Ať už našim báječným trenérům a trenérkám, jejich svěřencům a svěřenkyním, ale především těm, kteří projevili o Duklu zájem a přivedli své děti, aby si s námi zasportovaly.

Pokud jste se akce nestihli zúčastnit a máte zájem o působení v FK Dukla Praha, využijte kontakt níže.

Kontakt pro nové zájemce:
Maruška Havlasová, 732 649 888, havlasova@fkdukla.cz

Všichni účastníci akce v nejbližších dnech obdrží informace a kontakty na styčné osoby. Nejmenší se budou moci zapojit od září do naší Školičky, Ti starší budou moci navštívit tréninky své kategorie na zkoušku. V případě, že informace neobdržíte do neděle 5. června, ozvěte se, prosím, na kontakt výše.

Veškeré fotografie najdete na Facebooku mládeže.