clanek-1
  • Klub

  • 15.11.2012

Movember, podsedáky zdarma - utkání s Libercem bude stát za to!

Na utkání s úřadujícím mistrem Gambrinus ligy Slovanem Liberec, které sehrajeme v pátek 23. listopadu, chystáme několik zajímavých akcí. Proč byste na posledním soutěžním zápase roku 2012 neměli chybět?

MOVEMBER – už několikrát jsme uváděli, že hráči a realizační tým FK Dukla Praha se zapojili do akce Movember, která bojuje proti rakovině prostaty. Důvody proč přijít kvůli Movemberu:
  • Už vaše účast znamená pomoc. Výtěžek z utkání bude zaslán na konto Movemberu.
  • Můžete přispět na dobrou věc – ve fanshopu bude umístěna kasička, do níž můžete přispět dobrovolnou částkou, která bude odeslána na účet Movemberu!
  • Ti, kteří drží Movember s námi a nechávají si narůst knír, budou mít ve fanshopu slevu 20 %.
  • A navíc, za 23 listopadových dní už hráčům a trenérům narostou pod nosem pořádné kreace, a kdy jindy budete mít příležitost vidět fotbalovou Duklu s kníry?

PODSEDÁK PRO PRVNÍCH 100 DIVÁKŮ ZDARMA – jsme si vědomi, že listopadové podvečery jsou dost chladné a sedět přitom na jednom místě? „Brrrr.“ Proto prvních 100 fanoušků, kteří na toto utkání přijdou, dostanou ke vstupence a Hlasateli z Julisky originální podsedák v barvách a logem Dukly úplně zdarma!

POSLEDNÍ UTKÁNÍ V ROCE 2012 – snad se nevyplní zvěsti o konci světa, který má nastat 21. prosince 2012 a Gambrinus liga bude pokračovat i v roce 2013. Ale i tak, utkání s Libercem je posledním zápasem Dukly v roce 2012, tak kdy jindy přijít na JULISKU?

HOSTÍME ÚŘADUJÍCÍHO MISTRA – ač se Liberci v této sezoně příliš nedaří, tak pořád je to úřadující mistr se silným hráčským kádrem. Stále se jedná o atraktivního soupeře!

VÝHLED Z JULISKY – a když ne kvůli fotbalu, tak určitě kvůli nádhernému výhledu na noční Prahu z našeho stadionu se určitě vyplatí přijít na stadion Juliska. Zejména pánové by tímto krokem uchvátili své drahé polovičky! 

Tým Dukly se raduje po posledním domácím vítězství nad Baníkem Ostrava.