clanek-1
  • Klub

  • 08.03.2022

Skvělé občerstvení i přátelské atmosféra. Brunch s Duklou se vydařil na výbornou

Jelikož se uvolnila koronavirová opatření, mohli jsme se znovu všichni společně po delší době potkat v neděli 6. března na populární akci „Brunch s Duklou“ v útulné kavárně Café Záhorský. Setkali se tam společně hráči i hráčky našeho klubu, fanoušci a zástupci vedení.

„Jsem velice rád, že jsme uplynulý víkend obnovili tradici a opět uspořádali v naší spřátelené kavárně setkání s přáteli klubu. Na podzim hodláme toto setkání opakovat a s majitelem kavárny Matějem Záhorským, kterému bych touto cestou ještě jednou rád poděkoval. Už dáváme dohromady plány, jak tuto akci ještě rozšířit a posunout zase o stupeň výš,“ uvedl David Šrámek, výkonný ředitel Dukly.

V Café Záhorský jsme měli vyhrazenou půlku kavárny. Na dvouhodinovém setkání jsme si společně užili výbornou snídani a fanoušci měli šanci si se všemi aktéry popovídat a zeptat se na otázky, které je zajímaly.

Setkání se zúčastnila trojice hráčů A-týmu David Kozel, Jan Pázler a Jiří Kulhánek, nechyběli ani zástupci a zástupkyně naší ženské kopané, členové vedení a trenéři. Děti si z akce odnesly také suvenýry s dukláckou tématikou i autogramy našich hráčů.

Už se těšíme na příště!