clanek-1
  • U19

  • 27.02.2022

U19 - v další konfrontaci s divizním týmem jsme zvítězili nad Štětím

Minulý týden jsme v kombinované sestavě podlehli diviznímu Českému Brodu, tentokrát jsme v téměř kompletním složení výrazně přestříleli Štětí.

SK Štětí - FK DUKLA Praha U19   1 : 5 (0 : 1)

Branky: 77. 1:2 – 3. Magdi (Fojt), 55. Bohatý (PK), 78. vlastní gól, 82. Novotný (Uher), 87. Novotný (Uher)

Sestava DUKLY: Spilka – Ulman, Ungerman, Löffler, Fojt – Samson (70. Nikl), Krenciv, Nikl (55. Čížek) – Novotný (55. Uher), Bohatý, Magdi (70. Novotný)

Oproti minulému týdnu, kde jsme byli v kombinované sestavě jsme tentokrát nastoupili téměř kompletní a od začátku to bylo znát. Skvělý vstup do utkání jsme potvrdili brankou hned ve třetí minutě. Postupem času se dostali do zápasu i hráči Štětí a aktivním napadáním nám činili problémy v zakládání útoků. Sami však do koncovky také nedostávali a tak byl zbytek prvního poločasu bez větších šancí na obou stranách. Druhou branku jsme přidali v 55. minutě Bohatým, který proměnil penaltu po faulu na svou osobou. Domácí dokázali snížit hlavou po rohovém kopu, prakticky okamžitě po naší rozehrávce si po centru Ulmana vstřelil domácí stoper vlastní gól a bylo to opět o dvě branky. V závěru pak ještě přidal Novotný po samostatném nájezdu a dorážkou střely dvě branky a tak jsme zaslouženě zvítězili čtyřbrankovým rozdílem.

Trenér Tomáš Kulvajt vyjádřil s výkonem svého týmu spokojenost. "S utkáním můžeme být spokojeni. Odehráli jsme ho s chutí a dokázali jsme do něj přenést herní principy z tréninku. Samozřejmě mě těší i produktivita. Dát diviznímu týmu pět branek je příjemné. I přes dobrý výsledek však máme v určitých fázích utkání herní výpadky, na kterých budeme dále intenzivně pracovat."