clanek-1
  • A-tým

  • 24.02.2022

Vrací se brunch s Duklou! Už v neděli po utkání s Jihlavou

Populární brunch s Duklou je zpátky! Jelikož se uvolnila koronavirová opatření, můžeme se znovu všichni společně, fanoušci a vedení klubu spolu s některými hráči, potkat v neformálním prostředí útulné dejvické kavárny Café Záhorský. Brunch se bude konat den po prvním utkání jara s Jihlavou, tedy v neděli 6. března od 9:00. Vaší účast je nutné potvrdit předem!

Klub se rozhodl uspořádat před startem jarní části sezony místo tiskové konference výše uvedenou akci i s přihlédnutím k tomu, že na webu byly zveřejněny otázky adresované výkonnému řediteli Davidu Šrámkovisportovnímu řediteli Mgr. Janu Staňkovi, na něž oba čelnové vedení klubu odpovídali a byla tak dána možnost široké veřejnosti, včetně novinářů a mimopražských fanoušků, se zeptat na věci, které je zajímaly.

V Café Záhorský budeme mít vyhrazenou část kavárny, počet míst je však omezený, takže s přihlášením neotálejte. Těšit se můžete na vynikající občerstvení formou švédských stolů a také na teplé či studené nápoje. Kompletní menu najdete ZDE.

Brunch začíná v 9:00 a potrvá přes dvě hodiny, tj. do 11:15. Kromě tří až čtyř hráčů A-týmu se ho na přání vedení fanklubu zúčastní také někdo ze zástupců trenérů naší dukelské mládeže.

Těšíme se na vás!

Kdy?
V neděli 6. března od 9:00

Kde?
Café Záhorský, Eliášova 1, Praha 6

Cena za osobu
Dospělí 200 Kč, děti 100 Kč (včetně nápojů)

Vaši účast je nutné potvrdit předem na emailu chcinabrunch@fkdukla.cz., kam nahlásíte také jména a počet osob.