clanek-1
  • U19

  • 15.02.2022

V mezinárodním "triplu" jsme remizovali s Legií Varšava i Mladou Boleslaví

V tréninkovém centru Pastelka v Mladé Boleslavi jsme sehráli 1x 45 minut s Legií Varšava a 1x 45 minut s Mladou Boleslaví. Oba poločasy skončily bez branek.

Základní sestava DUKLY: Gothard - Löffler, Ungerman, Müller - Ulman, Nikl, Břeh, Samson, Pavlovský - Špatenka (70. Magdi), Novotný (70. Bohatý)

Proti Legii, která v úvodním poločasu remizovala 1:1 s Mladou Boleslaví, jsme se rozjížděli postupně a v úvodní dvacetiminutovce byli mistři z Polska lepším týmem. Od té doby jsme však měli zajímavé zisky a velmi dobré možnosti, které však hosté dokázali dobře odbránit, nebo v poslední chvíli zablokovat. Přes větší šance jsme tak v prvním utkání remizovali. I druhé utkání s domácími bylo velmi vyrovnané. I v něm jsme si vytvořili větší množství šancí, dokonce jsme po rohovém kopu a hlavičce Ungermana nastřelili tyčku, vítěznou branku se nám však vstřelit nepodařilo a tak skončil bezbrankovou remízou i druhý zápas. Oba poločasy jsme odehráli velmi pozorně v defenzívě a soupeřům umožnili minimum šancí. Naopak jsme byli silní v přechodové fázi po zisku míčů, bohužel nám chyběla přesnost, nebo potřebný klid v koncovce. Na klucích je velmi znát zápas od zápasu zlepšující se forma a schopnost adaptace na vysoké herní tempo, které nám v úvodu přípravy ještě scházelo. Nyní nás čeká blok utkání s divizními týmy dospělých, které budou svým charakterem zase trochu jiné, na což se samozřejmě také těšíme.