clanek-1
  • Klub

  • 09.02.2022

Esport Dukly nově pod hlavičkou esportové agentury Inside Media

V poradenství a marketingu esportového týmu Dukly bude nově figurovat Inside Media.

„Rozhodně se chceme jako klub v esportu nadále profilovat. Společná cesta s Inside Media pro nás byla v tuto chvíli nejlogičtější a dávala nám největší smysl. Doufám, že klukům se bude v našich barvách nadále dařit a budou Duklu dobře reprezentovat. Budeme se snažit jím k tomu společně s Inside Media vytvořit co nejlepší možné podmínky,“ řekl Petr Lupínek, marketingový manažer Dukly.

Duklu v esportu zastupuje dvojice hráčů Leoš „Efik55“ Effenberger a Lukáš „Ballumi10“. Společně s Inside Media plánujeme do budoucna ještě rozvinout naši aktivitu na poli e-sportu: v minulosti to byly například streamované přátelské zápasy našich reprezentantů s členy A-týmu nebo přátelské utkání ve FIFA s pražskou Slavií před naším vzájemným zápasem v domácím poháru.

„Jsme rádi, že můžeme pomoci FK Dukla Praha s rozvojem jeho esportové divize. Víme, že klub má bohatou sportovní historii a je to opravdu čest s ním spolupracovat. V rámci naší společné práce se chceme soustředit hlavně na rozvoj esportového povědomí, jak u mládežnické základny klubu, tak i u široké veřejnosti. Dalším krokem bude práce s mladými talenty, aby se mohli posouvat mezi tuzemskou FIFA špičku. Věřím, že společnou prací dokážeme udělat hezké projekty, které budou bavit,“ dodal majitel esportové agentury Inside Media Vojtěch Klapuch.

Agentura Inside Media se podílí také na budování multigamingového komunitního centra Olomouc Gaming Centrum, jehož prostory budou moci k tréninku využít také naši reprezentanti. Ke klientům agentury patří mj. esportové týmy Pardubic a Slovácka.