clanek-1
  • Ženy

  • 02.02.2022

Ženy A: Spartak Myjava o víkendu dorazí na Julisku

V neděli od 12:00 se ženský A tým utká se Spartakem Myjava. Slovenský tým, který je na 3. místě v rámci soustředění v ČR odehraje utkání s naším týmem.

Po měsíci přípravy čeká ženský A tým další přípravné utkání, soupeřem jim bude Spartak Myjava. Tým je aktuálně na 3. místě ve slovenské 1. lize, na svém kontě má 9 výher a pouhé 2 prohry. V této přípravě již jednou cestovaly hráčky Myjavy do Čech, se Slováckem na úvod prohrály 0:4, ovšem k utkání dorazily v osekaném počtu a bez několika opor. Dlouhodobě vede Myjavu Iveta Neveďalová, jedna z top trenérek na Slovenku. Naše ženy tak čeká velmi zajímavé utkání proti kvalitnímu soupeři ze Slovenska.

Naše fotbalistky se v průběhu ledna potkaly postupně s Líšní (4:0), Drážďany (1:3) a žáky Ústí nad Orlicí (3:3). Tým opustila Denisa Skálová, doplnily jej dorostenky, které s týmem prozatím trénují. V únoru čeká naše Duklačky zápas proti Myjavě, hned v týdnu se potkají s ženami B týmu pražské Sparty a přijede také ostravský Baník. Na konci února vstupujeme do čtvrtfinále poháru proti 1.FC Slovácko.

V neděli od 12:00 na Julisce můžete přijet podpořit naše ženy v dalším přípravném utkání.