clanek-1
  • A-tým

  • 02.02.2022

Podepsáno. Brankář Michal Reichl přichází do Dukly na hostování s opcí

Na půlroční hostování s opcí na přestup přichází do Dukly z Hradce Králové brankář Michal Reichl. Devětadvacetiletý gólman se na Julisce připravuje od začátku roku, nyní kluby dotáhly jednání o jeho hostování.

„Podzim jsme odehráli s jedním zkušeným brankářem, kterému kryli záda naši mladí odchovanci. Na jaro jsme se rozhodli jednak vyslat Honzu Šťovíčka na zkušenou, nakonec do Velvar, a také jsme chtěli pozici brankáře pojistit o druhého zkušeného hráče, abychom i tuto pozici měli zdvojenou. Z možností, které jsme měli, jsme se rozhodli pro Michala. Charakterově i po sportovní stránce je to dle mého názoru ideální volba. Je to výborný brankář, který by měl mít svou silnou roli v kabině,“ uvedl sportovní ředitel Dukly Jan Staněk.

Michal Reichl je odchovancem Olomouce, na Hané také strávil většinu kariéry. Před rokem přestoupil do Hradce Králové, kde v minulé sezoně naskočil do deseti zápasů a pomohl týmu k postupu do nejvyšší soutěže.

S Duklou se připravuje od začátku zimní přípravy. Nastoupil už také do přípravných utkání.

„Jsem rád, že se hostování dotáhlo do úspěšného konce. Je to pro mě výzva. Chci Dukle co nejvíce pomoci jak na hřišti, tak mimo něj,“ řekl Michal Reichl po podpisu smlouvy.

Ať se Ti u nás daří, Michale!