clanek-1
  • Ženy

  • 14.01.2022

Ženy se utkají v neděli proti Líšni.

V neděli odehraje náš ženský A tým první přípravné utkání proti druholigové Líšni, kterou přivítá na Julisce od 12 hodin.

První zkouška čeká na hráčky už tuto neděli, kdy odehrají fotbalistky z Julisky první přípravné utkání. Soupeřem jim bude druholigová Líšeň, která je po podzimu na 4. místě se ztrátou 3 body na postupové místo do 1. ligy žen. Na podzim dokázala dvakrát porazit pražský Braník, Teplice, FC Prahu a připsala si i nejvyšší výhru na půdě ostravského Baníku 4:1. Naopak s B týmem pražské Sparty prohrála Líšeň 1:10.

Po necelých dvou týdnech tréninků a delší pauze čeká ženy návrat do zápasového rytmu. Na první přípravné utkání se po delší době nemůžu dočkat. Před pauzou se nám po týmové stránce dařilo, tak doufám, že napodobíme konec sezóny a z prvního utkání vyjdeme vítězně. Byl by to skvělý start do zbytku přípravy a druhé části sezóny,“ těší se naše křídelnice Tereza Prošková. K utkání nenastoupí ze zdravotních důvodů Kubíková, Dudová, Rybínová, Jehličková, Potůčková, Votrubová, tým naopak doplní talentované dorostenky, které již s týmem trénují.

Zápas začíná ve 12:00, řídit jej budou rozhodčí Irak, Hudek a Sabuka.