clanek-1
  • A-tým

  • 08.11.2012

Filip Rada prodloužil smlouvu do léta 2015

Dnes podepsala brankářská jednička Filip Rada smlouvu s naším klubem FK Dukla Praha konce sezony 2015. Prodloužení stávajících smluv bylo současně nabídnuto i hráčům Petru Malému, Patriku Gedeonovi a Janu Vorlovi, kteří by ji měli stvrdit svým podpisem v následujícím týdnu.

Filip Rada, který s fotbalem začínal v nedaleké Aritmě Praha, působí v Dukle již pět let. Předtím oblékal dres Sparty Praha a Blšan.

„Filip Rada stejně jako Petr Malý, Patrik Gedeon a Honza Vorel je absolutně spjat s novou érou Dukly. Všichni čtyři jsou v podstatě ikony klubu, které vnímají zdejší rodinné prostředí a způsob celé naší práce. Proto si myslíme, že si zaslouží zvláštní péči a zacházení a nabídli jim prodloužení smluv. Věříme, že tu Filip Rada bude minimálně dva a půl roku nadále působit a postupem času přebere společně s Petrem Malým úlohu, kterou tu zastává Patrik Gedeon s Janem Vorlem. Nebráním se ani té myšlence, že by zde Filip Rada pokračoval i po ukončení své kariéry,“ uvedl generální manažer Michal Prokeš.