clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 07.10.2021

V přátelském utkání změříme síly s prvoligovými Bohemians 1905

Dva dny po pohárovém vystoupení s Českými Budějovicemi nastoupíme proti dalšímu prvoligovému týmu. Na hřišti v Libčicích nad Vltavou odehrajeme v pátek přátelské utkání s Bohemians 1905. Zápas začíná ve 14:00.

„S jistotou bude sestava úplně jiná než byla ve čtvrtek proti Budějovicím. Máme široký kádr a vytížíme další hráče. Do toho nám ještě hraje béčko. Je to pro nás každopádně další konfrontace s první ligou, která je vždy velice cenná. Náš cíl je co nejlépe se připravit na další ligové utkání ve Varnsdorfu,“ řekl náš trenér Bohuslav Pilný.

Bohemians jsou v nejvyšší soutěži po deseti odehraných kolech na devátém místě se ziskem dvanácti bodů. Naposledy porazili doma Olomouc 2:1, předtím ale dvakrát prohráli (doma se Slavií a v Ostravě).

Dukla ve středu proti českobudějovickému Dynamu ve 3. kole MOL Cupu odehrála slušný první poločas a šla jako první do vedení. Soupeř však ve druhé půli skóre třemi trefami otočil a postoupil. Více čtěte ZDE.

Vstupné na utkání je 40 Kč, důchodci mají slevu a děti vstup zdarma. Fandit nám můžete také na dálku prostřednictvím internetového streamu: