clanek-1
  • A-tým

  • 21.09.2021

Daniel Souček prodloužil smlouvu v Dukle. Nově má kontrakt do roku 2023

Záložník Daniel Souček podepsal na Julisce novou smlouvu. Dukle se upsal do roku 2023.

„S Danem i jeho zastupující agenturou jsme se nějakou dobu bavili o jeho další budoucnosti, ve hře byl i jeho letní přestup. Situace se vyvinula tak, že jsme se dohodli, že se Dan bude i díky svým zkušenostem podílet na budování našeho týmu v sezóně 21/22. Uvidíme, čeho se nám v probíhající sezóně podaří dosáhnout a od toho se bude odvíjet i Danova další budoucnost. Danovy předpoklady a šikovnost nejde přehlédnout a v klubu všichni věříme, že se Dan brzy dostane do mnohem lepší formy a pohody, než kterou měl letos na jaře a jeho důležitost pro klub a tým ještě poroste,“ uvedl Jan Staněk, sportovní ředitel Dukly.

Třiadvacetiletý krajní obránce či záložník s výbornou kopací technikou, který přišel na Julisku v sezoně 2018/19, patří mezi členy základní sestavy našeho A-týmu. Je také pravidelným českým reprezentantem.

„Dan se zařadil mezi stálice Dukly a přestože je dlouhodobě v hledáčku vícero českých klubů, rozhodl se pro prodloužení kontraktu na Julisce. Přes nadále nízký věk si již stačil zapsat bezmála stovku startů v obou nejvyšších českých soutěžích, Dukla na něj chce spoléhat při návratu klubu do FORTUNA:LIGY,“ řekl Viktor Kolář, šéf fotbalové sekce agentury Sport Invest.

„Jsem šťastný, že ve mě Dukla vložila důvěru. Rád bych si na Julisce zahrál znovu první ligu,“ dodal Daniel Souček po podpisu smlouvy.