clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 31.08.2021

Duklu čeká zápas 2. kola poháru. Jede na hřiště Sparty Kolín

Po dalším úspěšném vystoupení v lize je před námi souboj 2. kola MOL Cupu. V něm zajíždíme na půdu divizního Kolína, kde se hraje ve středu od 17:00.

„Po utkání s Opavou jsme měli dva dny volno a pak jsme se zase pustili do tréninku. Kromě zápasu v Kolíně máme ještě na sobotu naplánovaný přátelák, do toho nám hraje béčko… Je to pro nás ideální šance vytížit všechny hráče z širšího kádru a nevypadnout během reprezentační pauzy z rytmu,“ uvedl Bohuslav Pilný, náš hlavní trenér.

V sobotu se v již zmíněném přátelském utkání střetneme v Mnichově Hradišti s reprezentací ČR do 20 let (výkop v 15:30). Další ligový zápas nás pak čeká až v pátek 10. září v Líšni.

Ve středu v Kolíně se proti nám postaví další divizní soupeř. V prvním kole MOL Cupu jsme protivníka ze stejné soutěže, Kosmonosy, porazili na jejich hřišti 3:1, byť jsme skóre museli otáčet. Více čtěte ZDE.

V Divizi C jsou Kolínští druzí, aktuálně navíc vyhráli tři zápasy v řadě. Formu v úvodu soutěže potvrdili už v prvním pohárovém kole, kdy překvapivě doma porazili Slavii Karlovy Vary.