clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 10.08.2021

Vstupujeme do poháru. V prvním kole narazíme na Kosmonosy

Ještě před sobotním ligovým střetnutím proti Chrudimi odehraje Dukla utkání 1. kola MOL Cupu. V něm zajíždí na půdu Kosmonos, kde má zápas výkop ve středu v 18:00.

Kosmonosy, město těsně sousedící s Mladou Boleslaví, jsou účastníkem Divize C. V letošní sezoně zatím v této soutěži zapsaly dvě remízy proti Kolínu (1:1) a Hlinsku (3:3).

Dukla se tam představí jako aktuálně vedoucí tým naší druhé nejvyšší soutěže, kde máme po třech zápasech bilanci dvou výher (Vyškov a Třinec) a jedné remízy (v pátek v Jihlavě 0:0).

„Plánujeme dát šanci těm klukům, kteří toho ještě v lize tolik neodehráli. Sestavu musíme protočit i proto, že už v sobotu ráno hrajeme další zápas s Chrudimí,“ řekl Bohuslav Pilný, hlavní trenér. „Nic to ale nemění na tom, že do Kosmonos jedeme postoupit.“

Na hřišti může dojít k souboji bratrů, jelikož v Kosmonosech na pozici obránce působí Karel Kozma, sourozenec našeho kapitána Daniela. S jejich pomocí organizujeme spolu s domácím klubem charitativní tombolu, jejíž výtěžek putuje rodině malé Ivanky, která se narodila s rozštěpem páteře a dalšími vývojovými vadami. Ivanky příběh si můžete přečíst ZDE.

Budeme rádi, pokud nás do Kosmonos přijedete osobně podpořit! Musíte však splňovat některou z podmínek bezinfekčnosti:

  • negativní PCR test ne starší než 7 dní
  • negativní antigenní test ne starší než 72 hodin
  • doklad o prodělání nemoci COVID-19 v období předchozích 180 dní
  • certifikát o dokončení očkování nejméně před 14 dny