clanek-1
  • A-tým

  • 05.07.2021

Dukla začala soustředění v Modré. Jeho vrcholem je zápas s Unionem Berlín

I přes nepřízeň počasí se v pondělí odpoledne pustil náš A-tým do prvního tréninku v rámci soustředění v Modré u Děčína. To potrvá až do pátku 9. června, den nato odehrajeme přátelské zápasy s Varnsdorfem a proti Unionu Berlín.

„Na soustředění zlepšíme to, co nám aktuálně nejde a ještě vylepšíme to, co nám jde. Očekáváme klidné prostředí, máme krásné hřiště, takže se celý den můžeme věnovat tréninkovému procesu. Hráči tu mají dobré podmínky,“ pochvaloval si Bohuslav Pilný, hlavní trenér.

„Budeme mít dvoufázové tréninky i regenerovat. Celý týden nehrajeme žádný zápas, takže můžeme také trochu přitvrdit,“ dodal Pilný.

K dispozici má dvacet hráčů do pole a tři brankáře. „Chtěli bychom i stmelit tým. Na druhou stranu to někdy končí obráceně, že se hráči už mají plné zuby (smích).“

Soustředění zakončíme v sobotu dvěma přátelskými zápasy. Přímo v Modré nastoupí jeden tým (doplněný o hráče z B-týmu) od 10:00 proti Varnsdorfu, druhý tým pojede k utkání na hřiště Unionu Berlín. Zápas tam má výkop v 15:30.

Složení týmu na soustředění:

Brankáři: Filip Rada, Jan Štovíček, Jakub Štefan.
Obránci: Daniel Souček, Jiří Piroch, Arnaud Konan, Ondřej Ruml, Artem Kovernikov,
Záložníci: Jan Peterka, Mohamed Doumbia, Daniel Kozma, Štěpán Krunert, Kim Seung Bin, Tomáš Kott, Jakub Barac, David Kozel, Lukáš Březina, Jakub Jeřábek.
Útočníci: Lukáš Buchvaldek, Jan Pázler, Marek Fábry, Sunday Faleye, Štěpán Šebrle.