clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 28.06.2021

Další ligový soupeř v přípravě. Čeká nás zápas se Slovanem Liberec

V sobotu proti Spartě, v úterý s Libercem. Dukla má před sebou v rámci přípravy na novou sezonu další konfrontaci s kvalitním soupeřem. Utkání s libereckým Slovanem se odehraje na neutrálním hřišti v Mnichově Hradišti od 11:00 a můžete ho sledovat na internetovém streamu přes odkaz níže.

Bude to pro nás třetí přípravný duel. V tom prvním jsme porazili B-tým Sparty Praha 2:0, sobotní střetnutí se sparťanským áčkem nám ale výsledkově vůbec nevyšlo a podlehli jsme 0:7.

„Prohra je to krutá a samozřejmě nás mrzí. Není pro nás ale tolik směrodatná, ve složení a kvalitě kádru nemůžeme Spartě konkurovat,“ vrací se trenér Bohuslav Pilný k sobotnímu utkání. „Proti Liberci chceme každopádně uhrát lepší výsledek. Pro naše mladé hráče jsou podobné zápasy velkou školou. Vidí, jak ostřílení hráči chodí do soubojů, jak jsou rychlí a jak si rozumí s míčem. To jsou vždycky cenné zkušenosti,“ dodal.

Svoji premiéru si proti Spartě odbyl Jan Pázler, naše staronová posila do útoku. Zahrál si také Nigerijec Marvis Ogiomade, jenž je v Dukle na testu. Trenéři dali příležitost také celé řadě hráčů z širšího kádru.

Liberec, který v lize skončil na šesté příčce, si o víkendu poradil s Viktorií Žižkov přesvědčivě 5:0. Se stejným soupeřem a na stejném místě jsme mimochodem sehráli přátelský zápas i loni v říjnu, kdy jsme padli 0:3.

Na utkání nás můžete přijet osobně podpořit. Všichni fanoušci musí ale splňovat podmínky bezinfekčnosti:

  • osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARSCoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží certifikátem o provedeném očkování, nebo
  • osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní

Povinností je také nošení ochranného prostředku dýchacích cest (respirátor) a dodržování dvoumetrových rozestupů. Předem děkujeme za respektování pravidel.

Úvodní foto: FC Slovan Liberec/Jaroslav Appeltauer