clanek-1
  • A-tým

  • 25.06.2021

David Kozel prodloužil smlouvu s Duklou do roku 2023

Nový kontrakt pro mladého záložníka. Devatenáctiletý talent a náš odchovanec David Kozel podepsal na Julisce novou smlouvu do roku 2023.

„David v loňské sezóně udělal první větší zkušenost s dospělým fotbalem. Má hodně talentu, ale také hodně nedostatků, na kterých musí pořád makat. Čekáme, že jeho přínos už bude letos pro naší hru zase mnohem větší a že bude výkonnostně stoupat. Má před sebou hodně úkolů a výzev. Chceme, aby potvrdil svoje kvality a hlavně, aby pořád rostl. To je náš společný cíl,“ uvedl Jan Staněk, sportovní ředitel Dukly.

„Jsem rád, že svoji budoucnost spojuji s Duklou. Snad budeme jako tým úspěšnější než v loňské sezoně,“ řekl David Kozel. „Mým cílem pro další sezonu je propracovat se do základní sestavy a být důležitým článkem týmu,“ dodal záložník, jehož vysněným klubem je londýnská Chelsea.

David Kozel je synem známého trenéra Luboše Kozla, který v letech 2009-2016 koučoval i Duklu. David v uplynulé sezoně naskočil k sedmnácti zápasům za náš A-tým a vstřelil jeden gól. Svými výkony si řekl také o pozvánku na reprezentační kemp hráčů do 20 let.