clanek-1
  • Preview k zápasu

  • 18.06.2021

První přípravný duel. Dukla změří síly s rezervou Sparty

Náš A-tým čeká úvodní duel letní přípravy před novou sezonou. V sobotu od 10:30 ve sportovním centru v Satalicích vyzveme Spartu Praha „B“, nováčka FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY.

Dukla nastoupí k zápasu poprvé od posledního vystoupení v loňské sezoně 30. května, kdy jsme doma porazili Vyšehrad. Mužstvo začalo tento týden po dovolené s tréninkem, sobotní zápas je první zkouškou.

„Přestávka byla celkem krátká. Čeká nás teď náročné tréninkové období, které vyvrcholí za dva týdny zápasem se áčkem Sparty,“ připomněl trenér Bohuslav Pilný duel s prvním týmem Sparty, které se na Strahově odehraje v sobotu 26. června. Rozpis všech přípravných zápasů najdete ZDE.

Střetnutí se sparťanskou rezervou bude prvním, ve kterém mužstvo vedle Bohuslava Pilného povede jeho nový asistent Vít Vrtělka. Dvojice už společně spolupracovala při minulém angažmá v Sokolově.

Se Spartou Praha „B“ se utkáme dvakrát také v následující sezoně, kam pražský tým postoupil z ČFL. Se soupeřem jsme hráli v zimě v rámci Tipsport ligy a porazili ho 4:1.

Utkání bude přístupné diváků, ale jen těm, kteří nevykazují klinické příznaky onemocnění covid-19 a kteří splňují, s výjimkou dětí do dovršení 6 let věku, podmínky bezinfekčnosti. Ty jsou:

  • osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARSCoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo
  • osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží certifikátem o provedeném očkování, nebo
  • osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní

Povinností je také nošení ochranného prostředku dýchacích cest (respirátor) a dodržování dvoumetrových rozestupů. Předem děkujeme za respektování pravidel.

Zápas můžete sledovat také na internetovém streamu!