clanek-1
  • A-tým

  • 18.06.2021

Vítáme novou posilu. Do Dukly přichází Ondřej Ruml

Obránce či záložník Ondřej Ruml je první posilou Dukly před novou sezonou. Na Julisku přestupuje z Vlašimi, smlouvu podepsal na dva roky.

„Ondra Ruml by měl přinést do našeho týmu rozmanitost. Kromě toho, že je to zajímavý fotbalista, bereme ho i pro jeho zarputilou povahu. Přinese konkurenci na oba kraje naší sestavy. Jsem rád, že se přestup podařilo rychle dotáhnout,“ řekl sportovní ředitel Dukly Jan Staněk.

Ruml působil v mládežnických kategoriích Viktorie Plzeň, se kterou si zahrál také juniorskou Ligu mistrů. Loni nastupoval za Vlašim, předtím za Sokolov, kde ho vedli i naši současní trenéři Bohuslav Pilný a Vít Vrtělka.

„Jsem rád, že můžu být v Dukle. Je to klub s velkou tradicí. Rozhodování nebylo těžké, Dukla je pojem a chtěl bych, abychom hráli v následující sezoně co nejvýš,“ uvedl Ondřej Ruml po podpisu smlouvy.

„Spoustu kluků v týmu znám. Třeba s Jirkou Pirochem jsme se v Plzni potkávali už odmala,“ říká Ruml. „Na hřišti jsem bojovník. Nikomu nechci dávat nic zadarmo. Chci vyhrávat a udělám pro to všechno.“