clanek-1
  • Klub

  • 24.01.2021

Společnost MESSA Interior Design se stává novým sponzorem Dukly

Dukla Praha vítá ve svém portfoliu nového partnera. Roční spolupráci uzavřela se společností MESSA interior Design, která se specializuje na vybavování interiérů.

„Jsem velice rád, že hned zkraje jara můžeme na Julisce přivítat nového sponzora. Majitel výše jmenované společnosti je nejen můj blízký přítel, ale od teď nově i členem rodiny Dukly Praha. Přeji si, aby mu klub přinášel nová přátelství, nové kontakty a jen ty nejlepší sportovní zážitky. Na druhé straně věřím, že mimo finanční podpory, by do budoucna mohlo postavení společnosti na obchodním trhu přivést i další partnery,“ uvedl David Šrámek, výkonný ředitel Dukly.

MESSA ID je na trhu od roku 2016, zaměřuje se na vybavování komerčních interiérů a dovozu materiálu ze zahraničí.

„V Dukle se mi líbí její dlouhodobá vize a přístup pana majitele. Osobně se znám s výkonným ředitelem Davidem Šrámkem, což také sehrálo svoji roli. Filozofie klubu je mi každopádně blízká. Stadion i klubové kanceláře mají atmosféru rodinného klubu, to mě zaujalo hned při první návštěvě,“ řekl Assem Mustafa, jednatel společnosti MESSA ID.

Z partnerství si slibuje i nové zážitky. „Těším se, až začnu díky Dukle fotbal více sledovat a potkám další zajímavé lidi. Na fotbal určitě vezmu také syna. Jako dítě jsem s tátou na fotbal moc nechodil, tak bych to teď svému synovi chtěl dopřát,“ usmívá se Assem Mustafa.

„I na svém synovi totiž vidím, jak tato generace dětí nemá moc zájem o sport a spíše se věnuje mobilu a počítači. Dukla v tomto směru pracuje koncepčně a má promyšlenou strategii práce s mládeží. To je přístup, který rád podpořím.“

Assem Mustafa se v oboru pohybuje už 22 let. Jeho současná společnost MESSA ID vám vybaví a zmodernizuje prostory kanceláří, zasedacích místností a podobně. „Postaráme se o všechny věci, co v běžných kancelářích vidíte. Od židlí přes koberce až po nábytek. Máme radost, když se lidi v námi vybavených kancelářích cítí dobře.“