clanek-1
  • Ohlasy po zápase

  • 06.12.2020

Vybojované tři body, hodnotil Krunert. Rozhodl svým prvním gólem v sezoně

Už v šesté minutě stál při rychlém útoku na správném místě a z dorážky poslal Duklu v Táborsku do vedení. Trefa Štěpána Krunerta nakonec byla v utkání jediným gólovým zásahem. „Jo, jsem rád, že jsem se trefil. Ale nejdůležitější jsou tři body, z toho mám radost,“ povídal.

Dukla v Táboře potvrdila roli favorita a navázala na dobré výkony z minulých zápasů. Tentokrát odehrála výborný první poločas a ve druhém spalovala tutovky. Jinak by bylo vítězství výraznější.

„V první půli jsme byli všude dřív, byli jsme rychlí na míči a dali gól. Ve druhém poločase jsme trošku zmatkovali a nehráli tu hru, kterou chceme. Naštěstí jsme to vybojovali,“ řekl Krunert, pro kterého byl gól jeho první trefou v sezoně.

„Poslední zápasy jsme se zvedli, hráli jsme víc týmově a bojovali jeden za druhého. Myslím, že se to potvrdilo i teď,“ řekl urostlý dvacetiletý fotbalista.

Proti Táborsku hrál na svém přirozeném postu v záloze, ale v sestavě se pro svoji vysokou postavu objevil už i jako jeden z hrotových útočníků. „Trenéři s tím hodně míchají. Já osobně se nejlépe cítím na pozici středního záložníka,“ řekl Krunert. „Na jakémkoliv postu se ale budu vždycky snažit odevzdat co nejlepší výkon.“

Duklu může těšit vítězná rozlučka s podzimem, kaňkou jsou zbytečně poztrácené body z minulých duelů. „Tohle vítězství potěší, navíc když je poslední v tomto roce. Špatné výsledky jsme už hodili za hlavu a doufáme, že po přestávce půjdeme jen nahoru.“