clanek-1
  • esport

  • 20.11.2020

Dukla Praha má svého reprezentanta ve FIFA 21

Leoš Effenberger, alias Efik55 (na fotce uprostřed), se stává hráčem Dukly Praha ve hře FIFA 21. Ovládl kvalifikační turnaj, jehož se zúčastnilo téměř 80 hráčů.

„Z vítězství mám velkou radost. Nebyl to jednoduchý turnaj, potkalo se v něm spoustu kvalitních hráčů. Je super, že se mi podařilo projít pavoukem až do finále a vyhrát,“ říkal Leoš Effenberger, pro nějž je triumf v turnaji jeho největším dosavadním úspěchem.

Navíc na něj navázal jen pár dnů nato, kdy se kvalifikoval do měsíčního finále Guseppe Series pořádaným organizací Topgaming, která je největším organizátorem FIFA turnajů v Česku a na Slovensku, a kde se hraje každý měsíc o finanční prémie. 

FIFU hraje denně i několik hodin, zároveň je i velkým fotbalovým fanouškem. Když může, tak sleduje v televizi či přímo na stadionu první i druhou fotbalovou ligu nebo velké zápasy v evropských soutěžích.

Ve hře FIFA 21 bude „Efik55“ od teď vystupovat jako reprezentant Dukly. Vítězstvím v turnaji se zároveň stal členem týmu a bude mít šanci poznat klubové zázemí a hráče A-týmu.

Dukla se ve spolupráci s organizací Gunrunners stala prvním týmem ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE, který vstoupil do světa esport. Více čtěte ZDE.

„Efik55“ ale nebude jediným reprezentantem klubu. Dukla bude mít ve FIFA 21 ještě minimálně jednoho dalšího zástupce.