clanek-1
  • A-tým

  • 02.10.2020

Dukláci v repre: Doumbia ve hvězdné společnosti, nominace i pro Součka a Dancáka

Tři zástupci Dukly mají šanci bojovat za své reprezentace v nadcházejícím týdnu. Nominaci obdrželi Daniel Souček (Česká reprezentace do 21 let), Mohamed Doumbia (Pobřeží slonoviny) a Samuel Dancák, jenž je náhradníkem slovenské „21“.

Záložník Daniel Souček byl opět povolán do české jednadvacítky, která odehraje kvalifikační duely na mistrovství Evropy. Lvíčata hrají v pátek 9. října ve Skotsku a v úterý 13. října v Litvě.

Kvalifikace čeká i slovenský tým do 21 let, kam byl Samuel Dancák povolán jako náhradník. Slováci se ve čtvrtek 8. října utkají v Nitře s Ázerbájdžánem a v pondělí nastoupí ve Štrasburgu proti Francii.

Atmosféru velkých zápasů s hvězdnými spoluhráči okusí Mohamed Doumbia, který je v nominaci A-týmu Pobřeží slonoviny na přátelské zápasy proti Belgii ve čtvrtek 8. října a v úterý proti Japonsku.

Doumbia je letos stálicí v základní sestavě Dukly, za pět odehraných zápasů stihl vstřelit i dvě branky a vždy patřil k nejlepším na hřišti. V reprezentaci se teď potká třeba s Nicolasem Pepé z Arsenalu, Sergem Aurierem z Tottenhamu, Ericem Baillym z Manchesteru United nebo Franckem Kessiem z AC Milán.

Všem Duklákům přejeme hodně štěstí!