clanek-1
  • Články mládež

  • 09.09.2020

Dukla běží pro Teribear

I v letošním roce se koná sportovně charitativní akce Teribear. Vzhledem k situaci je naplánována v novém formátu. I Dukla se letos zúčastní, jenom také trochu jinak.

Teribear 2020 startuje 10. září v 10:10. Letos akce bude trvat do té doby než se vybere 10 milionů korun. Do akce jsme se přihlásili dle pokynů pořadatele pro sportovní kluby či školy. Jelikož v klasickém týmu nemohou sbírat kilometry i naši nejmenší, kteří nemají mobilní zařízení nebo nemohou spárovat s požadovanou aplikací nezakládáme letos klasický tým. Absolvujeme společný výběh. Samozřejmě každý se může zaregistrovat individuálně a přispět tak více.

Vínovožluté barvy se letos sejdou ve čtvrtek 10. září před Juliskou v 17 hodin. Následně se jednotlivé kategorie vydají do Stromovky a odběhnou si svůj okruh. Při této sešlosti proběhne dobrovolná sbírka a výtěžek bude jednorázově poukázán ve prospěch Sbírky Friends of TERIBEAR. Rodiny hráčů a hráček se mohou v pohybu přidat s námi nebo mohou ve Stromovce třeba uspořádat piknik či udělat malé zázemí své kategorii. 

Každopádně kdokoliv se může zaregistrovat individuálně a přidávat kilometr ke kilometru. Podpořme dobrou věc, jakkoliv :).