clanek-1
  • Klub

  • 26.08.2020

10. ročník DUKLAKEMPŮ je za námi

Duklakempy proběhly již po desáté. Opět jsme mohli mladé fotbalové tváře přivítat v malebném prostředí Resortu Green Valley a v příměstské podobě kempů v areálu na Ruzyni.

V pátek 21. srpna se na ruzyňském hřišti naposledy proháněli účastníci letošních kempů. K velkému úspěchu se v obou příměstských turnusech poslední den zapotili i rodiče, s chutí se totiž zapojili do odpoledního tréninku a zkusili něco málo z toho, co jejich ratolesti zažívaly celý týden. Díky oblíbeným tubusům, s přezdívkou od dětí "ty velké žluté žížaly" bylo opět o zábavu postaráno. Tubusy sloužily jako místo pro trávení nejen poledního klidu, ale ve všech volných chvílích o ně byla třenice. Příměstské kempy proběhly v nejteplejších dnech, ale všichni účastníci počasí zvládli na jedničku. V areálu na Ruzyni nechyběl bazének pro schlazení a v občerstvení se dal zakoupit pro mlsné jazýčky i nanuk.

O pár týdnů dříve navštívili fotbalisti i fotbalistky krásné údolí s názvem Green Valley. Místní prostředí opět nezklamalo, a tak se mohly chystat různorodé aktivity. Klasické fotbalové tréninky byly doplněny tradičními turnájky všemožných minifotbálků, nohejbalů a fotbalgolfů, nechyběl celokempový turnaj, letos s názvem Vidloň Cup. V teplejších dnech posledních pobytových turnusů se nejmenší dočkali i vodní skluzavky. Trenéři nadšeni prostředím vymýšleli, čím by se letos v dětských očích blýskli. Takto vznikla novinka, která nahradila olympijské odpoledne - Chotýšany Race. Některé maminky jsme možná zarmoutili - snad nám odpustí, mnoho dětí se nakonec do bahenní lázně chtělo vrátit, někteří chtěli závod zopakovat celý, někteří trenéry možná proklínají dodnes. Ale počítáme, že na to nikdo nezapomene! Už teď se těšíme, co trenéři vymyslí příště. 

10. ročník již napsal svou historii. Fotografie z dílny našich skvělých fotografů a fotografek se již staly archivními. Za přečtení stojí i chotýšanské deníky, opět se vyznamenal trenér Pavel a ne jednou, ale hned dvakrát.

Děkujeme všem rodičům, kteří do nás vložili důvěru a svěřili nám své děti. Věříme, že si odvezli nejeden zážitek či nového kamaráda. A třeba se k nám zase jednou vrátí.

Také děkujeme:

  • Resortu Green Valley opět za skvělé podmínky a krásné prostředí a fajn obsluhu.
  • Ruzyňskému areálu a jeho správcům připravené podmínky.
  • Green Grocery za zásobování příměstských kempů čerstvým ovocem a zeleninou. 
  • Jídelně Martin & David za plnění bříška na příměstských kempech.
  • 11teamsports za vouchery a že bylo do čeho kopat.
  • Omniasport za to, že to mladým nadějím slušelo.

V neposlední řadě patří obrovský dík všem trenérům / trenérkám, zdravotníkům / zdravotnicím a dalším pomocníkům, bez kterých by to neklapalo, za čas, který s úsměvem věnovali dětem a Duklakempům.

Letošní ročník jsme sice nenaplnili do posledního místa. Ale všechny turnusy proběhly bez větších komplikací a mimořádných opatření. Ale hlavně, ať jsme všichni zdraví.
Tak třeba za rok na Duklakempu. AHOJ