clanek-1
  • B-tým

  • 14.08.2020

B tým porazil Duklu Jižní Město, áčko se chystá na generálku v Příbrami

V prvním přípravném zápase po pauze zaviněné karanténou zvítězila ve středu záloha Dukly nad svou jmenovkyní z Jižního Města 3:1. Mezitím se chystá první tým na generálku před novým ročníkem, kterou odehraje v sobotu od 17 hodin v Příbrami.

Pro domácí tým, účastníka Pražského přeboru, byla příprava s dejvickou Duklou také jedna z posledních prověrek před zahájením soutěžních zápasů. Nastoupilo za něj několik hráčů odkojených na Julisce, z poslední doby jen namátkou to byli Jakub Sklenář, Nicolas Čermák, Viktor Fereira a řada dalších.

Na dobře připraveném hřišti za vedra vstoupila do zápasu lépe Dukla, ale během prvního poločasu své brankové příležitosti neproměnila, když se na tom podílel svým dílem dobrý výkon domácího brankáře a dílem nepřesnost ofenzivních hráčů béčka Dukly v zakončení.

Ve druhém poločase, po prostřídání, Dukla z Julisky zpřesnila a zrychlila kombinaci včetně zakončení a výsledkem byly tři góly v síti domácích, kteří v samém závěru zápasu vstřelili čestný úspěch a snížili na rozdíl dvou gólů.

Sestava Dukly:
Šťovíček – Matoušek, Čížek, Březina (60. Bican), Dostál (60. Jeřábek), Villaseca, Houha (K) (46. Ludvíček), Varačka, Hrubeš (46. Fojt), Kubeš (60. Šebrle), Hodek (46. Mládek).

Góly:
60. Kubeš (pen.), 72. Fojt, 80. Mládek – 90. Čermák

Áčko se v sobotní generálce vypravuje na půdu prvoligové Příbrami, Na Litavce bude hrát od 17 hodin. Nový ročník pak pro družinu trenéra Romana Skuhravého odstartuje venkovním kláním na půdě Vyšehradu, a to v sobotu 22. srpna od 10:15.