clanek-1
  • Rozhovory

  • 15.06.2020

Dostali jsme nafackováno, ví trenér Skuhravý

Dukla se ocitla v nelehké situaci. Po slibném začátku jara přerušeném koronakrizí přišly tři porážky. O tom, že ztráty bodu zejména s Vlašimí a Ústím nad Labem jsou čárou přes rozpočet, mluvil i trenér Roman Skuhravý.

O porážce v Ústí nad Labem...

To, co jsme předvedli v úvodu druhého poločasu, ovlivnilo celý zbytek utkání. Nejradši bych si nafackoval za jedno střídání, nebudu jmenovat. V tomto zápase jsme absolutně nevyřešili, co jsme tam měli. My jsme se do těch prostorů dostali, ale hráli jsme nepřesně a zbaběle dozadu. Když se k tomu přidala, řekneme, až naivita v defenzivě, tak jsme byli u všech inkasovaných branek v přečíslení soupeře. Když dostanete takhle jednoduché góly, nikdy to nemůže dopadnout jinak.

O náročném programu...

Ty zápasy jdou rychle za sebou, ale je to pro všechny stejné. Utkání s Armou má hodně podobného s tím ve Vlašimi. Byl jiný než s Pardubicemi. Jsou to tři porážky v řadě, které nejsou jednoduché pro nikoho.

O proslovu v šatně...

Nikdy nehodnotím zápas před kluky aniž bych viděl to utkání na videu a analyzoval jej. Tentokrát jsem udělal výjimku, protože mě ta lajdáckost v zápase opravdu namíchla. Co konkrétního jsem k tomu hráčům sdělil zůstane v šatně.

O zodpovědnosti vůči fanouškům...

Jako trenér mám za ty výkony zodpovědnost, já tým vedu. Rozhodně se za nic neschovávám. Na druhou stranu vím, že ta práce je dlouhodobý projekt. Teď jsme dostali hodně nafackováno. Jediné, co můžu fanouškům vzkázat je, že se v následujících zápasech pokusíme hrát tak, aby na nás byli hrdí.