clanek-1
  • A-tým

  • 23.05.2020

Rovnýma nohama zpátky do ligy. V pondělí přijede na Julisku druhá Jihlava

Přesně 79 dní uplyne v pondělí od posledního soutěžního zápasu FK Dukla Praha ve FORTUNA: Národní liga. Čekání je ale u konce. V pondělí se žlutý balet na domácím hřišti v repríze 4. kola utká s FC Vysočina Jihlava.

Střetnutí týmů s ambicemi na postup do nejvyšší soutěže. To je zápas 18. kola FN ligy, který v pondělí od 18 hodin v přímém přenosu přenáší ČT Sport. Dukla na Julisce odehraje první utkání za přísných hygienických opatřeních. To vůbec nejpřísnější je pak fakt, že tribuny stadionu zůstanou pro návštěvníky zavřené. Fanoušci Dukly ale nemusí smutnit - klub si pro ně přichystal ve spolupráci s dejvickým hotelem International Prague speciální Dukla menu.

Dukla má Jihlavě co oplácet. Ve 4. kole na hřišti Jihlavy dlouho držela bezbrankový stav a naději na body. Což platilo až do 88. minuty, kdy o vítězství domácích rozhodl Stanislav Klobása. Šestadvacetiletý útočník je jednou z největších zbraní Vysočiny - ostatně ve 13. odehraných zápasech nastřílel celkem 9 branek a vede ligovou tabulku střelců. Na straně Dukly je brankově nejúspěšnější záložník Lukáš Holík, který má na kontě o dva zápasy navíc a o dva góly méně.

Pondělní zápas nabídne střetnutí aktuálně pátého týmu tabulky se druhým. Dukla na Jihlavu ale ztrácí pouze čtyři body. Vítězství na domácí půdě by tak bylo vítané snížení manka. Zápas můžete sledovat v pondělí 25.5.2020 od 18 hodin na ČT Sport z vašeho obývacího pokoje. Srdečně vás ale zveme posedět s dalšími fanoušky do hotelové restaurace Symphonia.