clanek-1
  • A-tým

  • 05.03.2020

Daniel Tetour podepsal nový dlouhodobý kontrakt

Kapitán Daniel Tetour na Dukle zůstane! Včera v sídle společnosti Carbounion podepsal nový dlouhodobý kontrakt a s týmem bude bojovat o postup do české nejvyšší soutěže.

Danielovi měla smlouva vypršet letos na konci sezóny. Klub tedy kapitánovi nabídl novou smlouvu, kterou včera odpoledne podepsal. 

„O Daniela Tetoura i další hráče byl velký zájem z klubů první ligy, ale veškeré nabídky Dukla odmítla. Prodloužení kontraktu kapitána je jasným signálem, že to s návratem do nejvyšší soutěže myslíme vážně. Věříme, že všechny kroky, které klub udělal v zimní přestávce, ať už se jednalo o prodlužování smluv nebo cílené doplnění mužstva, povedou k postupu,“ uvedl výkonný a sportovní ředitel Pavel Vandas.

„Když prodloužil Lukáš Holík, říkal, že teď je to na mně. Asi i tohle nějakým způsobem přispělo k tomu, že jsem podepsal nový kontrakt a že jsme zůstali pohromadě. Vidině návratu do první ligy společně věříme,“ komentoval své rozhodnutí Daniel Tetour.

Dukelský kapitán je v Dukle od staršího dorostu, kam přestoupil ze Sparty. Daniel už dlouho patří ke stabilním hráčům A-týmu. Od letošní sezóny převzal kapitánskou pásku a svému týmu pomáhá k dobrým výsledkům. Letos odehrál ve FORTUNA:NÁRODNÍ LIZE 15 zápasů a přispěl i čtyřmi góly.